icon veneris despre noi Despre noi

Cine suntem?

VENERIS este singura gama de teste rapide din Romania, dedicata depistarii bolilor cu transmitere sexuala, de la afectiuni usoare – cum este candidoza, pana la infectii care pot deveni fatale – cum este virusul HIV. Suntem o companie romaneasca, iar testele noastre sunt produse si in Uniunea Europeana, dupa reguli atente si standarde de calitate exigente, reglementate si certificate international.

Cel mai probabil, te-ai intalnit deja cu noi, prin testele de sarcina „Barza”. In cei peste 20 de ani de expertiza unica in Romania, am fost alaturi de 9 milioane de femei intr-un moment special.

Cand am aparut?

Am aparut pe piata in 2014, ca raspuns la o statistica alarmanta – peste 1 milion de romani sunt infectati cu o boala cu transmitere sexuala*. Cei mai multi nici macar nu stiu ca o au, multi iau tratamente dupa ureche, altii nu-si permit sa treaca printr-un control de rutina, la medicul de specialitate sau pur si simplu cred ca nu are cum sa li se intample tocmai lor si atunci ignora simptomele.

Cum functioneaza?

Prin gama de produse VENERIS facem testarea accesibila tuturor romanilor, in intimitatea casei, departe de orice situatie stanjenitoare. Mai mult, pot sa gaseasca la noi, chiar aici pe site, informatii utile si necesare mentinerii sanatatii genitale si sexuale.

Scopul nostru?

Scopul nostru e sa facem oamenii constienti de cat de simplu este sa afli ca esti bine sau sa faci primul pas spre sanatatea intima. Un singur test facut la timp si rapid, chiar la tine acasa, te poate scapa de situatii complicate si chiar dramatice.