Cum iti recapeti silueta dupa sarbatori?

E lucru hotarat: vrei sa scapi de caloriile care s-au adunat de sarbatori si sa-ti recapeti la silueta de invidiat. Iata cateva sugestii pentru a reveni in forma cu minimum de efort si maximum de placere.

Pentru a topi rapid pana la 100 de calorii, ai putea alerga 8 ture de stadion sau sa dai cu aspiratorul timp de 20 de minute. Sau poti sa razi sanatos 40 de minute sau sa dansezi dupa bunul plac 15 minute. Si daca nimic din toate acestea nu-ti surade, cum iti suna 30 de minute de sex, pentru o silueta ideala?

O partida de sex de jumatate de ora te poate elibera de pana la 100 de calorii. E demonstrat știintific de cercetatorii canadieni de la Universitatea din Quebec – Montreal. Acestia au descoperit ca 30 de minute de sex ard in medie in jur de 100 de calorii in cazul barbatilor, respectiv 70 la femei. Apropo, unele voci afirma chiar ca femeile care au orgasm se bucura si de un consum caloric mai mare

Tine cont insa de un lucru: numarul de calorii consumate in oricare dintre activitati variaza de la o persoana la alta, in functie de organism si de intensitatea efortului fizic depus. Daca alegi sexul, nu uita ca cel mai important e sa profiti de moment, fara sa numeri minutele sau caloriile.

Tu cum preferi sa faci pierdute caloriile nedorite?

TESTEAZA-TE