Cum îți crești sansele de a avea o relație

Ajută și busuiocul pus sub pernă, dar…

Când vine vorba de iubire, niciodată nu e prea târziu, prea greu sau inutil. Sigur ai auzit de la mama sau bunica ta că: ce-i al tău, e pus deoparte. Nu trebuie să te lași contaminată de o lungă așteptare a uristului, căci este posibil să nu-l întâlnești vreodată. Nu trebuie nici să-ți pierzi speranța, din cauza dezamăgirilor avute până acum. E primordial să te focusezi pe ceea ce îți aduce ție împlinire.
Consilierii de cuplu au și câteva explicații pentru tine. Maximizează-ți șansele de a întâlni oameni noi, iar prin asta înțelegem că e important să ieși din casă. Iată cum, unde și cu cine!

Când te percepe el abordabilă

Ieșirile cu fetele sunt o soluție, dar ia în calcul faptul că, în acest context, nu pari neapărat abordabilă. Cei mai mulți dintre bărbați se pierd în fața unui grup de femei și renunță la a lua inițiativa începerii unei conversații.

Cum să te lași abordată

Dacă ești la restaurant cu prietenele tale, dar ai schimburi de priviri cu o altă persoană prezentă în același loc, găsește momentul oportun pentru a te lăsa abordată. După cum am povestit mai sus, bărbații se aricesc atunci când sunt puși în ipostaza luării de poziție de față cu spectatori. Fiind vorba despre un grup de prietene, oricât ar fi ele de drăguțe, șansele unei abordări scad considerabil, numai la gândul că el ar putea fi subiectul bârfelor voastre pe seara respectivă. Poți ieși singură, să dai un telefon, timp în care el te poate observa și poate veni la tine. La fel de bine poți să-ți cauți orice altă modalitate de a te rupe puțin de gașcă, așa încât să ajungi în preajma persoanei de care ești interesată.

El are nevoie de câteva semne din partea ta

Arată-i că ești interesată de el! Gândește-te la o modalitate prin care îi poți da un hint puternic. Bărbații au nevoie de întinderea unei mâini, mai ales pe un peron virtual plin de jocuri ale seducției.

Când 30-ul te găsește fără partener, dar cu un copil

Traversăm niște vremuri în care să fii mama singură e o chestiune pe care multă lume o vede ca fiind cool. Implică putere, siguranță și respect de sine. Sigur știi de la înaintașele tale că, pe vremea lor, lucrurile nu stăteau chiar așa.
Dragă mămică, ai o misiune importantă, îndeplinește-o cu toată ființa ta, dar nu uita că ești și Femeie. Rămâi deschisă oportunităților, nu bloca ivirea unui partener potrivit pentru tine, care să rezoneze, totodată, și cu puiul tău.

Focusul tău trebuie să rămână pe ceea ce te face fericită

După câteva relații eșuate, e posibil ca vecinii tăi de scară să aibă deja o listă cu toți cei care ți-au trecut pragul. Decide-te dacă e important pentru tine să fii bine în ochii altora sau să fii bine în pielea ta.
Încheiem cu un citat asupra căruia citiorii noștri sunt invitați să reflecteze. Sperăm să vă inspire!

Dragostea se naște în interiorul nostru ca un act de imaginație, o sinteză creativă ce are drept scop îndeplinirea celor mai profunde aspirații, a celor mai vechi visuri, care ne permit atât să ne reînnoim, cât și să ne transformăm”.

Esther Perel, terapeut de cuplu și de familie

TESTEAZA-TE